Kiitos!

Kerron rehellisesti, että en voi väittää iloitsevani vaalituloksesta. En valtakunnallisesti, en kaakon suhteen. Muodostui uusi hallitus melkein miten hyvänsä – ja voi pojat, siitä vasta souvvi tulee –, luvassa on vaikeat ajat muun muassa pienituloisille, duunareille, vähemmistöille, opiskelijoille, julkisille palveluille, ympäristölle ja tutkitun tiedon arvostukselle.

Mutta vaikka tulos oli mikä oli, henkilökohtaisesti olen tyytyväinen. Ylitin itselleni asettaman äänitavoitteen, sain tavata uusia hienoja ihmisiä ja keräsin kokemusta. Ennen kaikkea puhalsimme kaakon ehdokkaiden ja tukijoukkojen kanssa yhteen hiileen tavalla, jonka tulen muistamaan aina. Olette kaikki upeita ihmisiä, ja toivon teille onnea ja menestystä, vaikka nyt matkaan tulikin pieni väliaikainen mutka.

Kiitos joka ikiselle minua ja vasemmistoa äänestäneille. Kiitos lahjoittajille, sometykkääjille ja -jakajille, kiitos apujoukoille ja tsemppareille. Ilman teitä en olisi saavuttanut yhtään mitään.

Kiitos, että uskoitte minuun.

Nyt on aika huilia hetki ja kerätä voimia. Sen jälkeen jatkan työtäni sosiaalisesti ja planetaarisesti kestävän maailman puolesta.

Ne, joilla on pienin ääni, ansaitsevat suurimman huomiomme.